Show simple item record

dc.coverage.spatialSite: Ladākh, Indiaen_US
dc.coverage.temporalcreation date: 2001en_US
dc.creatorArup Group Ltd.en_US
dc.date2001en_US
dc.date.accessioned2008-01-31T18:02:17Z
dc.date.available2008-01-31T18:02:17Z
dc.date.issued2001en_US
dc.identifier113690en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1721.3/24109en_US
dc.descriptionexterior, the dark south facade, with the solar flue, draws air through the cubicle and pit, which eliminates flies and odorsen_US
dc.format.mediummasonryen_US
dc.format.mediumgraniteen_US
dc.relation.ispartof132273en_US
dc.rights(c) Caroline Sohie/Arup Associatesen_US
dc.subjectIndiaen_US
dc.subjectSchoolsen_US
dc.subjectHealthen_US
dc.subjectLatrinesen_US
dc.subjectArchitecture --Indiaen_US
dc.subjectRural conditionsen_US
dc.subjectWasteen_US
dc.subjectSolar poweren_US
dc.subjectComposten_US
dc.titleVentilated Improved Pit Latrineen_US
dc.title.alternativeVIP Latrineen_US
dc.typeImageen_US
dc.rights.accessAll rights reserveden_US
vra.culturalContextIndian (South Asian)en_US
vra.techniqueconstructionen_US
vra.worktypeLatrineen_US
dc.contributor.displayarchitectural group: Arup Group Ltd. (English, 1949-)en_US


Files in this item

1.820Mb
JPEG image
1.439Mb
JPEG image
27.69Kb
JPEG image

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record